Opdrachtgevers

- - -

- --
- -- -

- - -

- - -

- -


Referenties

"Ik ben ervan overtuigd dat coaches die de juiste Groeimindset kunnen aanleren bij (jeugd) spelers in de toekomst het verschil gaan maken voor deze spelers. Een gemiddelde speler heeft 30% talent/aanleg nodig en de rest van zijn ontwikkeling gaat bepaald worden door de juiste mindset. Met de juiste Groeimindset begint de speler aan een avontuur met ongekende mogelijkheden.

Droom groot en benader deze droom door wilskracht te tonen! "

Willem Weijs(Trainer/coach U10 en techniek/individueeltrainer bij AFC Ajax)

Bart schreef in het voorwoord van zijn afstudeeronderzoek dat hij erin gelooft dat wetenschappelijke kennis pas waarde krijgt als het wordt toegepast. En hij gedraagt zich naar zijn geloof, want hij past de kennis reeds direct toe in zijn fucntie als Topsportbegeleider bij AZ en in zijn eigen bedrijf SportMindset. Omdat we hem het schoolvoorbeeld vinden van de scientist-practitioner, d.w.z. de academicus die zijn kennis toepast in de praktijk en de praktijk daarmee verbeterd, vroegen we hem een gastcollege te geven aan de nieuwe lichting Sport- en Prestatiepsychologiestudenten aan de Universiteit van Amsterdam. Hier gaf hij een zeer bevlogen en inspirerend verhaal! Dus mocht u zich afvragen hoe u ontwikkeling en groei bij sporters/presteerders kunt stimuleren, kan ik u van harte aanbevelen om Bart in te huren.

Edwin van Hooft (Associate Professor Arbeids- en Organisatiepsychologie; Universiteit van Amsterdam)

"Mijn mening is dat je geen talent hoeft te zijn om een zeer goede sporter te worden. Ieder gemiddeld kind kan, mits het de mentale vaardigheden bezit en op zeer jonge leeftijd begint, aan de top komen. Pas aan die top ga je de verschillen in talent merken. Essentieel voor deze jonge sporters is een coach die de materie van de SportMindset theorie beheerst. Bart Heuvingh kan met zijn kennis hopelijk veel trainers hiervan overtuigen!"

Bastiaan Riemersma (Trainer/coach O13 en Coördinator talentenplan bij PSV Eindhoven)

"Bart Heuvingh heeft op dinsdag 21 januari 2014 een uitstekende bijdrage geleverd aan de cursus Talent Identification and Development onderdeel van het master programma van de Faculteit der Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Bart wist de studenten uitermate te boeien met een mooi betoog in zeer begrijpelijke taal. Hierdoor wist hij het verband tussen praktijk en wetenschap goed duidelijk te maken.

Geert Savelsbergh (Hoogleraar aan de Faculteit der Bewegingswetenschappen bij VU Amsterdam & “visiting” hoogleraar aan de Manchester Metropolitan University)


"In het (amateur)jeugdvoetbal zijn er veel spelers die vinden dat zij niet genoeg talent hebben om op een hoger niveau te voetballen. Je hoort dan vaak als trainer/coach dat zij er niet meer in geloven om ooit op een hoger niveau te spelen. Vaak wordt er gezegd: "Ik ben niet goed genoeg" of "Bij AZ zijn ze veel beter dan ik". Als trainer geloof ik daarom in het stimuleren van een GroeiMindset. Het beïnvloeden van de gedachten van spelers over hun eigen ontwikkeling, is een van de taken die hoort bij mijn begeleiding. Als je vervolgens jouw spelers aan het werk ziet, en heel bewust stapjes ziet maken in hun eigen ontwikkeling, dan maakt dat het begeleiden van jeugdspelers alleen maar leuker. Mede door mijn stageperiode bij de AZ Jeugdopleiding, samen met Bart Heuvingh, probeer ik elke speler te laten nadenken over zijn/haar eigen ontwikkeling door middel van een GroeiMindset. Om zo de spelers uiteindelijk te helpen hun dromen waar te maken."

Dico Blei (Trainer/Coach Onder 13 en Coordinator samenwerking Foresters & AZ bij De Foresters uit Heiloo)


"We hebben genoten tijdens de jaarlijkse Studiedag van de Topsport Talentscholen en CTO's in Vlissingen (25 april) van jouw presentatie SportMindset. Gepassioneerd, kundig, enthousiast en met een duidelijk verhaal wist je ons te boeien."

T.M. de Groen (Landelijk Coördinator Stichting LOOT: Topsport Talentschool)


"De SportMindset-theorie is zeer relevant voor kinderen die zich bewegen binnen het spanningsveld tussen studie en topsport. Veel strategische vaardigheden uit de topsport zijn namelijk één-op-één te vertalen naar de onderwijspraktijk, zodat beide werkvelden er hun voordeel mee kunnen doen. Hoewel er de laatste jaren veel wetenschappelijk onderzoek is gedaan naar de combinatie van studie en topsport, biedt SportMindset juist vele handvatten voor praktische toepassing. Zelfs voor kinderen die nog helemaal aan het begin van hun topsport- en studiecarrière staan. Daarin is het idee van SportMindset vrijwel uniek!"

Wouter van den Berg (Coördinator Topsport Talentschool: Sint-Joris College)


Website built by