Aanbod

Waarom SportMindset?
            “Er is zoveel kennis over de mindset.... en maar zo weinig daarvan wordt toegepast!”

Wij geloven er heilig in dat de groei mindset de basis vormt voor een optimale talentontwikkeling. Daarentegen zijn wij ervan overtuigd dat veel potentieel juist niet wordt benut, omdat de statische mindset als een rem op de ontwikkeling werkt. Juist doordat wij zo sterk geloven in het belang van de juiste mindset vinden wij het zonde dat kennis over de mindsets niet op grote schaal aanwezig is bij trainers, coaches en ouders. Daarom hebben wij SportMindset opgericht. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat kennis over de mindsets toegepast gaat worden in de sportwereld.

Hoe werkt SportMindset?
         “Vertel het me en ik vergeet het, laat het me zien en ik onthoud het, laat het me doen en ik begrijp het…”

Wij komen niet enkel onze kennis tentoonspreiden door dingen te vertellen. Wij proberen trainers/coaches/ouders het belang van mindsets in te laten zien door praktische sportvoorbeelden te gebruiken. Vervolgens trachten wij ervoor dat zorgen dat onze klanten zelf aan de slag gaan met mindsets, zodat de kennis praktisch toegepast kan worden in de sportwereld.

 

Wat doet SportMindset?
            “Wat je doet is het bewijs van waar je in gelooft”.

SportMindset is een Nederlands bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de mindset theorie. SportMindset ondersteunt trainers, coaches, ouders, sportverenigingen en instellingen met de optimalisatie van talentontwikkeling. Door middel van presentaties, workshops en advies proberen wij onze expertise met u te delen. Hieronder leest u wat SportMindset voor u en/of uw organisatie kan betekenen.

  • Presentaties: In een presentatie worden de basisprincipes van de mindset theorie uitgelegd.  
  • Workshops: In een workshop wordt de nadruk meer op de praktische toepassing van de mindset theorie gelegd.
  • Advies: Door middel van advies proberen wij ervoor te zorgen dat de mindset theorie op verschillende manieren terug te zien is in uw talentontwikkeling programma.

Uiteraard worden alle presentaties, workshops en adviezen op maat gegeven voor uw organisatie.

SportMindset komt graag met u in contact om het over deze mogelijkheden te hebben.

Neem voor meer informatie contact op met SportMindset.

 


Website built by